Volgorde van categorieën en producten aanpassen

Wat gaan we doen?

In dit document laat ik u zien hoe u zelf gemakkelijk de volgorde van uw categorieën en producten kunt aanpassen door ze te verslepen naar de juiste plek. Wijzigingen doorvoeren binnen uw kassa zoals deze doen wij via de backoffice; cloud.spont.nl

1. Volgorde van categorieën aanpassen

1. Ga naar jou producten door op het 2e icoontje te drukken in de donkere balk.
  2. Druk op "categorieën".
  3. Druk op "volgorde".

Hier kunt u de categorieën slepen naar de door u gewenste plek.

2. Volgorde van producten aanpassen binnen een categorie

1. Druk hiervoor op de categorie.
  2. Druk vervolgens op "volgorde" (1).
  3. Nu ziet u al de producten binnen deze categorie in de huidige volgorde.

4. Sleep nu de producten naar de juiste plek
      5. Druk op het tandwiel om per platform een andere volgorde in te stellen

Tips voor de pro gebruikers

1. Wil je meerdere producten tegelijk uploaden vanuit een export in EXCEL? Bekijk dan dit artikel.
  2. Wil je de product informatie wijzigen van meerdere producten tegelijk? Bekijk dan dit artikel.