Sumup koppelen

Wat gaan we doen?

In dit artikel gaan we laten zien hoe u zelf gemakkelijk uw sumup reader kunt koppelen aan het Spont POS systeem.

Sumup reader koppelen in de backend

1. Ga via de zwarte balk naar instellingen
  2. Ga vervolgens naar hardware
  3. Druk op de knop om een Sumup toe te voegen aan je hardware

Sumup reader koppelen aan de Ipad

Je kan de Sumup aan één Ipad koppelen, zet hiervoor bij deze Ipad de betaaloptie "Sumup" aan.
Ga hiervoor opnieuw naar hardware en scroll naar "actieve devices".
Kies de Ipad die gekoppeld moet worden en klik Sumup aan als actieve betalingsmethode.
De Sumup zal bij de eerste betaling nog wat stappen moeten doorlopen op de ipad om te koppelen.

Op de Sumup reader

De Sumup reader is te koppelen via Bluetooth.
De gebruiksaanwijzing in de doos vertelt hoe dit in z'n werking gaat.