Een product archiveren

Wat gaan we doen?

In dit artikel gaan we u laten zien hoe u een product kunt archiveren. Als u een product archiveert dan is deze niet meer zichtbaar in de ipad of op andere platformen. Maar hij is ook niet verwijderd uit de backend. Dus zodra je hem weer nodig hebt, is die makkelijk te vinden.

Selecteer het product en archiveer.

1. Ga naar de Spont backend.
  2. Navigeer via de donkere balk naar jou producten.
  3. Selecteer het product die jij wilt archiveren door op het vakje te klikken
  4. Nu komt de optie archiveren in beeld.
  5. Klik hier op en uw product is gearchiveerd.