Betaalwijze instellen en toevoegen

Wat gaan we doen?

In dit artikel gaan we je laten zien hoe je zelf verschillende betaalwijze kunt instellen in de backend.

Stel je betaalwijze in

1. Ga naar de backend van Spont.
  2. Ga via de donkere balk naar apps.
  3. Klik op de app "betaalwijze".

Voeg betaalmethodes toe en stel ze in.
Als je op instellingen druk zie je het volgende:

- Negeer bij omzet is vaak voor de breuk en eigenverbruik.
- Klant verplicht kan je instellen als je wilt dat de betaalwijze alleen gebruikt kan worden bij iemand met een klant bestand.
- Vraag handtekening wordt vaak gebruikt bij credit cards.

Voor de pro gebruikers

1. Fooi valt bij ons niet onder een betaalwijze die je op deze manier aanmaakt. Maar het is wel belangrijk dat dit juist geregistreerd wordt. Bekijk hiervoor dit artikel.