Attributen

Attributen

Wat gaan we doen?

In dit artikel gaan we u laten zien hoe u attributen kunt instellen in de kassa. Binnen Spont zijn attributen extra opties die toegevoegd kunnen worden aan een product wanneer deze wordt besteld. Veel gebruikte voorbeelden zijn: extra saus, havermelk of to go. 
Er kunnen extra kosten zitten verbonden aan een attribuut maar dit hoeft niet.

Verschil tussen een switch en een lijst attribuut

Switch: Een switch attribuut kan je zien als een plusje. bijvoorbeeld Chocolademelk met als switch; slagroom. Je kunt hier ook een meerprijs aangeven. 
Lijst: Een lijst attribuut gebruiken we als er meerdere opties mogelijk zijn. Bijvoorbeeld maten; Large, medium en small. Ook hier kan per optie een aparte meerwaarde aan worden gekoppeld.

Hoe moet ik attributen aanmaken

  1. Navigeer via de donkere balk naar "producten"
  2. Ga vervolgens naar attributen.
  3. Druk op het grijze plusje rechtsboven om een nieuw attribuut toe te voegen.
De eerste optie is een switch, zoals eerder uitgelegd. De prijs die je hier geeft wordt bij de verkoopprijs van het product opgeteld.


De tweede optie is een lijst. Als je aangeeft "optie is verplicht" dan moet de klant een keuze maken tussen een van de opties.
Als je aangeeft "gebruik meerdere mogelijkheden" dan is het mogelijk voor de klant om meerdere opties tegelijk toe te voegen aan het product.



Tips voor de pro gebruikers

  1. Wil je producten aan elkaar linken als een aanbeveling? Dit is vooral nuttig voor qr-codes en online ordering. Bekijk dan dit artikel.
  2. Wil je de 

    • Related Articles

    • Spont training *tekst (foto's worden nog toegevoegd)

      Wat gaan we doen? Dit help document werkt als een training voor de ipad. Alles wordt even kort uitgelegd en een paar veel voortkomende situaties worden kort besproken. Bij nieuwe klanten geven wij deze training voor de ipad, dit hoort bij het ...